U bent hier: Nieuws » AANWERVING ALGEMEEN DIRECTEUR I.V.I.O.
terug naar overzicht

AANWERVING ALGEMEEN DIRECTEUR I.V.I.O.

I.V.I.O. (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland) staat in voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking van huishoudelijke afvalstoffen. I.V.I.O. organiseert onder meer de huis aan huis ophaling van afvalstoffen (restafval, papier en karton, PMD, groen) en beheert 11 recyclageparken.

De algemeen directeur leidt de administratie, coördineert de werking van het administratief personeel en is hoofd van ± 30 personeelsleden.

Het hoofddoel van de functie is stimuleren en realiseren van maximale effectiviteit en efficiëntie in de dienstverlening van de intergemeentelijke vereniging en het voeren van een beleid in overeenstemming van de vigerende afvalregelgeving.

De algemeen directeur is tevens verantwoordelijk voor het financieel beheer en beleid. Inzicht in financiële meerjarenplanning, budgetbeheer, financiële beheers- en controlesystemen, thesaurieplanning, boekhouding en jaarrekening is vereist.

Profiel

In bezit zijn van een masterdiploma (of gelijkgesteld) met minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je bent stressbestendig en hebt een groot probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Een uitdagende sleutelfunctie met eindverantwoordelijkheid in een maatschappelijk relevante sector.

Een gevarieerd takenpakket en een contract van onbepaalde duur.

Weddeschaal A5a-A5b. Er wordt rekening gehouden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de private sector of als zelfstandige.
Extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, pensioensparen, GSM).

De kandidatuur (met CV, motivatiebrief en kopie van diploma) moet ingediend worden vóór 23 april 2019 op volgend adres: I.V.I.O., Lodewijk de Raetlaan 12, 8870 Izegem of kan ook worden gemaild naar info@ivio.be.

Word je na de eerste selectie op basis van je CV en diploma weerhouden, dan ontvang je een uitnodiging voor een schriftelijke proef.

Meer informatie (met volledige functiebeschrijving) vind je hier of kan worden gevraagd via mail info@ivio.be.

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken

2019: 22/04 - 1/05 - 30/05 - 10/06 - 11/07 - 15/08 - 1/11 - 2/11 - 11/11 - 25/12 - 26/12

3/05 - 4/05 recyclagepark Ingelmunster gesloten

15/07 recyclagepark Pittem gesloten

24/12 - 31/12 recyclagepark om 17u gesloten

2020: 1/01 - 2/01