U bent hier: Nieuws » I.V.I.O. bedankt de recyclageparkwachter tijdens week van de afvalophaler en recyclageparkwachter
terug naar overzicht

I.V.I.O. bedankt de recyclageparkwachter tijdens week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

De derde week van november staat al een aantal jaren gekend als ‘De week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’. Doel is om het werk van het personeel van recyclageparken en afvalophalers in een positief daglicht te stellen. De vijfde editie van de week is des te belangrijker gezien het vele werk dat alle medewerkers in de afvalsector in het voorbije, ongewone jaar gepresteerd hebben. Om hen extra te bedanken geeft I.V.I.O. de recyclageparkwachters een extra attentie.

In de frontlinie van de afvalsector staan de vele duizenden afvalophalers en recyclageparkwachters die elke dag zorgen voor een goede selectieve afvalinzameling. Met ‘de week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’ vragen we respect voor het werk van deze mensen en nodigen we iedereen uit om mee te werken door simpelweg het afval correct aan te bieden. COVID-19 maakte het werk in deze sector er niet makkelijker op. Grenzen gingen op slot en recyclagelijnen werden soms afgesloten of onderbroken. Er waren ook extra maatregelen op de recyclageparken. Desondanks ging de selectieve afvalinzameling en de afvalverwerking gewoon door.  

Om de recyclageparkwachters van I.V.I.O. extra te bedanken krijgen ze allemaal een extraatje aangeboden: een ontbijtmand en consumentencheques.

 

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

2023: 1/11, 2/11, 11/11, 25/12 en 26/12

2024: 1/1, 2/1, 19/3, 1/4, 1/5, 9/5, 10/5 (kantoren), 20/5