U bent hier: Nieuws » Recyclagepark Ingelmunster open tijdens BK Tijdrijden
terug naar overzicht

Recyclagepark Ingelmunster open tijdens BK Tijdrijden

Recyclagepark Ingelmunster open tijdens BK Tijdrijden

De Belgische Kampioenschappen Tijdrijden vinden plaats op woensdag 16 juni 2021 in Ingelmunster. Dit heeft echter geen invloed op de opening van het recyclagepark te Ingelmunster.

Door het BK tijdrijden zijn verschillende zones in Ingelmunster op woensdag 16 juni afgesloten (zie plan). Vermits het recyclagepark van Ingelmunster niet in één van deze zones ligt, blijft het recyclagepark open. Vanuit Ingelmunster kan men via het tweede deel van de Oostrozebekestraat en via het tweede deel van de Gentstraat het recyclagepark bereiken.

Op de website van Ingelmunster vindt u alle verdere informatie: https://www.ingelmunster.be/vrije-tijd/sport/bk/algemene-verkeersinfo/mobiliteit-en-bereikbaarheid/

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

 

2021: 01/05 - 24/05 - 21/07 - 01/11 - 02/11 - 11/11 - 25/12

24/12 en 31/12: kantoren en recyclageparken om 16u gesloten