U bent hier: Nieuws » VACATURE: Stafmedewerker financieel - & project deskundige (Al-A3)
terug naar overzicht

VACATURE: Stafmedewerker financieel - & project deskundige (Al-A3)

Om onze financiële dienst verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stafmedewerker financieel – project deskundige.

Je functie: Na een korte inwerkperiode word je de spilfiguur voor alle financiële en fiscale taken binnen de organisatie. Je bent het hoofd van de administratie en organiseert de cel boekhouden. Je gaat op zoek naar optimalisaties en zult je bekwamen in het verwerven van extra middelen en allerhande projectsubsidies. De bij IVIO aangesloten gemeenten kunnen ad hoc beroep op je doen voor het opzetten van projecten voor afvalpreventie en sensibilisering. Je komt terecht op de hoofdzetel in Izegem.

Je profiel: Je hebt een masterdiploma in een financiële of economische richting. Hoewel ervaring in een gelijkaardige functie of affiniteit als stafmedewerker in organisatiebeheer extra troeven vormen, zijn ze geen must om in aanmerking te komen. Belangrijker zijn je leergierigheid, oog voor nauwkeurigheid, zin voor initiatief en hoge mate van autonomie om deze functie snel eigen te maken. Tot slot weet je dankzij jouw open ingesteldheid en sterke communicatieve vaardigheden vlot samen te werken met collega’s en je te profileren als een aangename teamplayer.

 

Aanbod:

  • een contractuele functie van onbepaalde duur
  • een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen een stabiele organisatie
  • mogelijkheid tot 4/5e tewerkstelling, werkuren binnen de glijtijden
  • een aangename werksfeer met voldoende ontplooiingsmogelijkheden
  • een verloningspakket volgens de barema's op A-niveau (inclusief groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en fietsvergoeding)
  • anciënniteit binnen een overheidsinstantie wordt integraal overgenomen, uit de privésector worden max. 15 dienstjaren meegenomen.

Interesse?

Bezorg ons dan snel je cv, motivatiebrief én kopie van jouw diploma, uiterlijk op 14 juni 2021, via vandelanottehrs.talentfinder.be. Voor meer info kan je contact opnemen met Lana Desaegher via 056 42 81 32 of lana.desaegher@vdl.be.

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

 

2021: 01/05 - 24/05 - 21/07 - 01/11 - 02/11 - 11/11 - 25/12

24/12 en 31/12: kantoren en recyclageparken om 16u gesloten