U bent hier: Nieuws » Batterijen veranderen, hoe je ze inzamelt ook!
terug naar overzicht

Batterijen veranderen, hoe je ze inzamelt ook!

 

Batterijen zijn onmisbaar geworden en in de toekomst zal het gebruik alleen nog uitbreiden. Batterijen veranderen ook constant, dus hoe je ze inzamelt ook! Bebat voorziet daarom een nieuwe manier van inzamelen.

 

Om de inzameling van batterijen zo veilig en duurzaam mogelijk te organiseren, zijn de plastic inzamelzakjes vervangen door een herbruikbare kubus waarmee je jouw lege batterijen verzamelt en vervoert. Met je nieuwe Bebat-inzamelkubus kan je niet alleen je batterijen vervoeren, maar ook meten! Is je batterij te groot voor de kubus? Breng die dan vanaf nu naar het recyclagepark. Daar blijven alle kleinere batterijen ook nog steeds welkom.

 

De recyclageparken werden voorzien van speciale metalen vaten voor kleinere batterijen, nieuwe displays alsook containers voor grotere batterijen. Kleinere batterijen die in de kubus kunnen mogen ook naar een ander inzamelpunt. Deze inzamelpunten kregen splinternieuwe Bebat-inzamelunits met een aangepaste inwerpopening en ze houden doorlopend de vulgraad in ’t oog. Batterijen inzamelen wordt zo veiliger, duurzamer en slimmer dan ooit!

 

Meer weten? Surf snel naar www.bebat.be!

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

1/05, 3/05 t.e.m. 6/05 (park Ingelmunster), 9/05, 10/05 (kantoren), 20/05, 20/06 (kantoren), 11/07, 12/07 (kantoren), 15/07 (park Pittem), 15/08, 16/08 (kantoren), 24/09, 1/11, 2/11, 11/11, 25/12, 26/12