U bent hier: Vermijd afval » Demo composteren

Composteren

Composteren is helemaal niet moeilijk. Enkele eenvoudige regeltjes en een minimum aan aandacht volstaan om een compostvat of –bak probleemloos te laten functioneren. Wil je graag van start gaan met thuiscomposteren maar weet je niet hoe eraan te beginnen?

IVIO beschikt over een team opgeleide kringloopvrijwilligers, die ter beschikking staan om een antwoord te geven op al je vragen over thuiscomposteren. 

Heb je vragen? Je kan steeds terecht op één van de demoruimten in je buurt. Onze kringloopvrijwilligers zijn opgeleid werden om andere burgers van de nodige raad en daad bij het thuiscomposteren. Bezoek dus één van onze demonstratieruimten, waar onze kringloopkrachten op vaste tijdstippen uitleg en tips geven over thuiscomposteren:

  • Recyclagepark Dentergem: van maart tot en met oktober (behalve in augustus) iedere eerste zaterdag van de maand van 09u30 tot 11u30.

  • Izegem: volkstuintjes (bereikbaar via Prinsessestraat), van maart tot en met september: iedere eerste zaterdag van de maand van 09u30 tot 11u00
  • Lendelede: 't Compostoekske: zaterdag van 13u30 tot 13u50 en woensdagavond van 18u30 tot 18u50.
  • Meulebeke: Karel Van Manderstraat 68, tegenover WZC Zonnewende: 1e en 3e zaterdag van april -mei – juni – september – oktober, van 9u tot 11u. In juni elke zaterdag van 9u tot 11u.
  • Recyclagepark Oostrozebeke: van maart tot en met oktober: iedere 3de zaterdag van de maand van van 10u tot 11u30.
  • Recyclagepark Pittem: iedere zaterdag van 09u30 tot 12u00.

IVIO organiseert soms ook infosessies in samenwerking met VLACO. Hou zeker onze activiteiten in het oog! Deze cursusses is volledig gratisInteresse? Mail naar communicatie@ivio.be of bel 051/31 17 96.

VOLKSTUINTJES IZEGEMDEMONSTRATIERUIMTE THUISCOMPOSTEREN OOSTROZEBEKE