U bent hier: Nieuws » Aangepaste werking in mei
terug naar overzicht

Aangepaste werking in mei

 

In mei zijn er heel wat feestdagen, waardoor de IVIO-werking op deze dagen aangepast wordt.

 

De ophaalrondes in de IVIO-gemeenten die op woensdag 1 mei georganiseerd worden zullen uitzonderlijk verplaatst worden:

 • Voor de burgers van Dentergem: Gelieve de PMD-zak op zaterdag 4 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Izegem ronde 1: Gelieve de papier & karton op zaterdag 4 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Meulebeke ronde 3: Gelieve de papier & karton op zaterdag 4 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt rondes 5, 6 en 7: Gelieve de restafvalzak op maandag 29 april tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.

 

De ophaalrondes in de IVIO-gemeenten die op donderdag 9 mei georganiseerd worden zullen uitzonderlijk verplaatst worden:

 • Voor de burgers met ophaalkalender Dentergem rondes 2 & 3: Gelieve de restafvalzak op vrijdag 10 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Ingelmunster ronde 1: Gelieve de restafval- en PMD-zak, alsook papier & karton op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Ingelmunster ronde 2: Gelieve de restafval- en PMD-zak op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Meulebeke rondes 3, 4 en 5: Gelieve de PMD-zak op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers van Oostrozebeke: Gelieve de restafvalzak op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Pittem ronde 1: Gelieve papier & karton op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers van Ruiselede: Gelieve de restafvalzak op zaterdag 11 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.

 

De ophaalrondes in de IVIO-gemeenten die op maandag 20 mei georganiseerd worden zullen uitzonderlijk verplaatst worden:

 • Voor de burgers met ophaalkalender Ardooie ronde 1: Gelieve de restafval- en PMD-zak op zaterdag 18 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Ardooie ronde 2: Gelieve de restafval- en PMD-zak, alsook papier & karton op zaterdag 18 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur ’s morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Meulebeke rondes 1 & 2: Gelieve de restafvalzak op vrijdag 17 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
 • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt rondes 1 en 2: Gelieve de restafvalzak op vrijdag 17 mei en papier & karton op zaterdag 18 mei tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.

 

Daarnaast zijn alle recyclageparken en de kantoren van IVIO op woensdag 1 mei, donderdag 9 mei en maandag 20 mei gesloten. De kantoren zijn ook op vrijdag 10 mei gesloten. Daarnaast zal het recyclagepark van Ingelmunster gesloten van vrijdag 3 mei tot en met maandag 6 mei, naar aanleiding van de Labadouxfeesten. Gelieve hiermee rekening te houden.

Deze wijzigingen zijn ook terug te vinden op de desbetreffende ophaalkalenders en in de Recycle App.

 

 

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

1/05, 3/05 t.e.m. 6/05 (park Ingelmunster), 9/05, 10/05 (kantoren), 20/05, 20/06 (kantoren), 11/07, 12/07 (kantoren), 15/07 (park Pittem), 15/08, 16/08 (kantoren), 24/09, 1/11, 2/11, 11/11, 25/12, 26/12