U bent hier: Nieuws » OPRUIMACTIES 2019
terug naar overzicht

OPRUIMACTIES 2019

DE GROTE LENTESCHOONMAAK 2019

Ook dit jaar organiseert I.V.I.O., onze 11 gemeenten i.s.m. Mooimakers de Grote Lenteschoonmaak! Samen met duizenden vrijwilligers worden de handen uit de mouwen gestoken om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp, gemeente of stad mooi te maken.  In de voorjaarsperiode worden alle lokale initiatieven ondersteund met een grootse communicatiecampagne en natuurlijk ook opruimmateriaal!

TOON JE OOK VAN JE MOOIE KANT

Iedereen heeft zijn minder mooie kanten. En dat is oké. Zolang je ook maar voldoende je mooie kant toont.
Dit kan bijvoorbeeld door net als de rest van Vlaanderen mee te doen met de Lenteschoonmaak!

Wil je graag meedoen met een opruimactie? Bekijk dan op de website van jouw gemeente/stad en ontdek de initiatieven in jouw buurt.
Een kleine daad, maar groot resultaat, is al simpelweg om je eigen stoep proper houden. Registreer jouw stukje proper Vlaanderen op de Mooimakers actiekaart en stimuleer zo ook anderen om mee te doen!

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken

2019: 15/08 - 1/11 - 2/11 - 11/11 - 25/12 - 26/12

13/08 recyclagepark Ardooie gesloten

24/12 - 31/12 recyclagepark om 17u gesloten

2020: 1/01 - 2/01