U bent hier: Nieuws » Geen Paaspauze op de recyclageparken
terug naar overzicht

Geen Paaspauze op de recyclageparken

Samen met de paasvakantie start ook de ‘paaspauze’. Dit betekent dat er een grote kans is dat het druk wordt op de recyclageparken. Daarom wensen we nogmaals de huidige Corona-maatregelen op de parken te herhalen.

Het aantal voertuigen die gelijktijdig op het park toegelaten worden blijft beperkt naargelang de grootte van het park. De parkwachter kan hier zelf het aantal aanpassen naargelang de situatie. Staat er  een lange rij als je aankomt? Keer dan best op een ander moment terug. De parkwachters schatten ook ruim voor het sluitingsuur in hoeveel bezoekers er nog binnen het tijdslot op het park kunnen. Zo kan het zijn dat je een volgende keer moet terugkeren.

Op het park zelf respecteer je uiteraard de afstandsregels en draag je altijd correct je mondmasker. Zorg ook zelf voor de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen!

Bereid je bezoek goed voor en zorg dat goed gesorteerd klaar zit in je wagen. Kom bij voorkeur alleen, maar als je zware zaken moet tillen kan je één iemand extra meenemen. Twijfel je waar iets thuishoort? Dan kan je natuurlijk nog altijd de parkwachter aanspreken.

Lees alles nog na op https://www.ivio.be/nl/corona-maatregelen.

Vergeet wel niet: op Paasmaandag zijn de recyclageparken wel gesloten!

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren


2021: 01/05 - 24/05 - 21/07 - 01/11 - 02/11 - 11/11 - 25/12

24/12 en 31/12: kantoren en recyclageparken om 16u gesloten