U bent hier: Nieuws » Intercommunale IVIO lanceert nieuwe huisstijl
terug naar overzicht

Intercommunale IVIO lanceert nieuwe huisstijl

 

Het logo van de in 1974 opgerichte intercommunale IVIO was verouderd en paste niet meer bij de activiteiten van een moderne afvalintercommunale. De huidige dienstverlening vroeg om een herkenbare identiteit. Het voorbije jaar kregen de ophaalkalenders en het magazine al een frisse look.

Het nieuwe logo kadert binnen deze rebranding van de organisatie. Deze eigentijdse huisstijl weerspiegelt de vernieuwde, professionele werking van IVIO , alsook het circulaire van onze organisatie. Met onze huidige dienstverlening en toekomstige initiatieven willen we een nog grotere rol spelen in het sluiten van de materialenkringloop!

 

“De nieuwe huisstijl belichaamt de omslag richting een dynamische organisatie die vol vertrouwen richting de toekomst kijkt.”, zegt voorzitter Dries Dehaudt.

Lees er alles over in ons magazine 'Opgeruimd', dat binnenkort ook in de bus valt. Lees ook onze folder 'Wegwijs op het recyclagepark'.

 

 

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

 2023: 9/4, 10/4, 1/5, 18/5, 28/5, 29/5, 10/7, 11/7, 21/7, 22/7, 14/8 15/8, 1/11, 2/11, 11/11, 25/12 en 26/12

Uitzondering recyclagepark Pittem: ook gesloten op 17 juli!