U bent hier: Nieuws » Nieuwe inrit moet file aan Izegems recyclagepark vermijden
terug naar overzicht

Nieuwe inrit moet file aan Izegems recyclagepark vermijden

Nieuwe inrit recyclagepark Izegem

Al jaren vormt de inrit van het recyclagepark in Izegem een probleem voor het doorgaande verkeer en fietsers in de Lodewijk De Raetlaan. De gemeente Izegem en IVIO hopen met het voorzien van een nieuwe inrit een oplossing te bieden voor de aanrijfiles.

Met het gebruik van een nieuwe inrijstrook op het terrein van het aanpalend bandenbedrijf zullen straks de wagens veilig en weg van de rijbaan kunnen aanschuiven. 

Klaar tegen paasvakantie

De werken starten zo snel mogelijk, het streefdoel is om de strook klaar te hebben tegen de paasvakantie. Vanaf dan wordt het drukker op de recyclageparken, na een grondige lenteschoonmaak of de eerste opkuis van de tuin. I.V.I.O. voorziet in de toekomst ook camera’s waarmee je op voorhand online kan bekijken hoe druk het in het park is. Hou de website en social media in het oog om het verloop van de werken op te volgen.

Bekijk hier de informatievideo van onze voorzitter, Dries Dehaudt.

terug naar overzicht

Welkom bij IVIO!

IVIO (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland), samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt), waar we instaan voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking.

Lees verder

Sluitingsdagen recyclageparken en kantoren

1/05, 3/05 t.e.m. 6/05 (park Ingelmunster), 9/05, 10/05 (kantoren), 20/05, 20/06 (kantoren), 11/07, 12/07 (kantoren), 15/07 (park Pittem), 15/08, 16/08 (kantoren), 24/09, 1/11, 2/11, 11/11, 25/12, 26/12